Renovering

Vi renoverar våra och andras möbler, det har vi alltid gjort. Miljön tjänar på renovering av möbler. Stolar i trä är ett bra miljöval och när man renoverar en trästol sparar man hälften av koldioxiden mot nytillverkning, 3 kilo, och om det är en stol med metallunderrede sparar man ännu mer, upp till 14 kg. Vi har behållit vår tillverkning och kompetens och vi har renoverat stolar, bord, soffor och hörsals- och biografstolar. Vi har även omarbetat möbler där vi t ex gjort en klädd sits på stolar som hade träsitsar från början.

Vi har även ett brett kontaktnät med underleverantörer som finns nära oss och vars kompetens och kapacitet som vi kan dra nytta av om det skulle behövas. Hör av er till oss så tar vi fram en offert på ert renoverings- eller omarbetningsprojekt.

Är du osäker på vad du har för möbel, ta en titt under den. Vi har i många år etikettmärkt möblerna. Där finns tillverkningsår och ordernummer så vi kan ta fram vad du har för möbel. Har du en äldre möbel finns det förmodligen en stämpelmärkning med artikelnummer och tillverkningsår och månad.

Små saker för att förlänga hållbarheten och funktionen på möblerna kan man göra själv. Under nedladdningar på denna sida finns utdrag ur prislistan med reservdelar. Har du något annat du behöver för att ställa din möbel i brukbart skick igen är det bara att höra av dig. Det mesta kan vi ta fram.